So ME

Vi arbetar med digital marknadsföring. Vi jobbar med både stora och små företag.  Vi skapar relevant content som effektivt sprider budskapet i sociala kanaler. Allt med mätbara resultat. Vi gör allt från engångs kampanjer till att stå för strategi, content och genomförande.

Vi erbjuder och producerar också material till kundtidningar, broschyrer & magasin. Med känsla för de senaste trenderna levererar vi content inom mat, hälsa, inredning och lifestyle.

Genom att arbeta med  digitala plattformar och sociala medier effektiviserar ni er marknadsföring och når ut till rätt målgrupp av konsumenter.

 

Content Marketing

Content Marketing, eller innehållsmarknadsföring om man direktöversätter det till svenska, handlar om att skapa innehåll som attraherar och riktar sig till en viss målgrupp. Man kan skapa innehållet i  bloggar, på Facebook eller instagram eller på sin hemsida för att ge några exempel – och syftet är att skapa intresse, ett värdefullt innehåll,  för den som ska konsumera det, och därmed ge en positiv bild av företaget.

Men vad är då Content Marketing? Innehållet är inte är säljande på samma sätt som ett reklamutskick som uppmanar till direkt köp. Content Marketing handlar snarare om att inspirera och bjuda in läsaren till att vilja veta mer, få syn på något meningsfullt och användbart och på längre sikt – bli intresserad av tjänsterna eller produkterna företaget faktiskt erbjuder.

En stor del av Content Marketing är att finnas och vara aktiv på sociala medier. Det är ofta där man som företag bygger sitt community, skapar bra och trogna följare – som förhoppningsvis längre fram kan bli kunder – och når ut med sitt innehåll. 

Vill man som företag nå ut med sitt innehåll till en målgrupp på ett trovärdigt och ”icke-säljande” sätt, är Content Marketing ett bra sätt för att etablera både trovärdiga relationer och ett kontinuerligt användande av olika kanaler för att på lång sikt vara den som potentiella kunder faktiskt väljer.

"Vi kan definitivt se att era bilder ger resultat i SoMe, ni lyckas verkligen fånga de rätta vinklarna, användningsområdena och känslan i bilderna och det är klart positivt för oss att ni använder våra produkter och att vi får mer synbarhet. Vi har fullt förtroende att allt ni gör, även för andra, reflekterar våra produkter ”rätt”. /Sofia Knutsson, KORBO"
SOFIA KNUTSSON
Korbo baskets